Szállítás


 

A megrendelt árut az Ön részére a megrendelés feldolgozását követő 5-8. munkanapon belül postázzuk.


A házhozszállítást az MPL Postacsomag szolgálat végzi végzi, amennyiben Ön a megrendelt terméket átvevőhelyen kívánja átvenni, úgy a Pick Pack Pont szolgáltatását tudja igénybe venni. Pécsett lehetőség van Személyes átvételre.

 

MPL Postacsomag:

A házhozszállítás a Magyar Posta végzi. A csomagok a feladástól számított második vagy harmadik munkanapon kerülnek kézbesítésre a megadott címre. A házhozszállítás ára 1.190 Ft-tól igényelhető, a csomag ára annak méretétől és súlyától függ.

 

 

Személyes átvétel: (csak Pécsett)

Lehetőség van Pécsett a megrendelt termék személyes átvételére a megadott átvevőhelyeken. A szolgáltatás ingyenes!

 

 

Pick Pack Pont szolgáltatás:

A Pick Pack Ponton való áruátvétel díja bruttó 1.000 Ft. Pick Pack Pont szolgáltatás igénybevételénél a termékek az átadást követően Budapesten a harmadik, vidéken a negyedik munkanaptól vehetőek át a megadott átvételi helyen.

 

Utánvétes vásárlás esetén az alábbi linken ellenőrizheti, hogy az Ön által választott átvételi helyen van-e bankkártyás fizetési lehetőség.

 

Mi az a Pick Pack Pont?

 

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay  és Inmedio  hírlapüzletek, valamint

és OMW és Avanti  töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

 

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat awww.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

 

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.