Rólunk


Great Minds..think alike

A Great Minds márkát Bubreg Balázs pécsi képzőművész 2009-ben azzal a céllal indította el, hogy olyan ruházati termékeket és kiegészítőket hozzon létre, melyek művészi értéket hordoznak és egyediek. Alapelvünk, hogy minden termékünket limitált mennyiségben, a lehető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük el. Mára a Great Minds már saját kis szakmai stábbal rendelkezik és kínálatunk is folyamatosan nő. Az egyre növekvő érdeklődés és kereslet ellenére továbbra is limitált mennyiségű szériákkal operálunk, hogy hűek maradjunk az alap koncepciónkhoz. A GM teljes csapata pécsi, így lokálpatriótaként Pécs városa fontos szerepet tölt be a márka életében, melyet sok termékünk design-ja is tükröz.

EGYEDI TERMÉKEK RENDELÉSRE

Vállaljuk csapat pólók és más termékek tervezését és legyártását is. Többek között készítettünk már hivatalos termékeket a Nappali™, a Monkey Six™ és Halott Pénz™ számára is, hogy csak egy párat említsünk. Az ilyen jellegű megrendeléseknél is az egyediség és a minőség számunka a legfontosabbak, hiszen ezen termékek is a Great Minds márkát képviselik. 

GREAT MINDS TERMÉKEK

Great Minds termék vásárlásával nem csak egy egyszerű pólót vagy pulóvert vásárolsz meg. Minden termékünket képzőművészek és designerek tervezik, hogy eltérjünk a tömegmárkáktól és attól a kellemetlen élménytől, amikor valaki szembe jön veled ugyanabban a felsőben, mint ami rajtad van. Mindig keressük a kooperációs lehetőségeket más művészekkel, hogy valóban változatos és egyedi termékeket tudjunk kínálni nektek.

KÖRNYEZETPOLITIKÁNK

A Great Minds csapata elkötelezett környezetünk védelme mellett, így tevékenységünk során beszállítóinkat és a termékpalettájukon szereplő alapanyagokat magas minőségi és környezetvédelmi követelmények szerint válogatjuk ki. Termékeink csomagolásánál is környezetbarát anyagokat használunk, hogy óvjuk környezetünket.

SZÁLLÍTÁS

Termékeinekt az egész ország területén és külfödre is kiszállítjuk. Ahhoz, hogy kényelmesebbé tegyük a GM termékek rendelését, vevőinknek három féle szállítási módot kínálunk. Rendelés esetén választhatsz a pécsi személyes átvétel, a Postacsomag, illetve a Pick Pack Pont-os csomagátvételek közül.