Szállítás

A megrendelt árut az Ön részére a megrendelés feldolgozását követő 5-8. munkanapon belül a csomagot az Ön által választott szállítási formában elindítjuk.

A házhozszállítást a GLS Futárszolgálat vagy a Foxpost végzi, amennyiben Ön a megrendelt terméket átvevő helyen kívánja átvenni, úgy a Foxpost Automata szolgáltatását tudja igénybe venni.

GLS Futárszolgálat:

Díjszabás:
– Házhozszállítás: 2300 Ft

A szállítási díj minden esetben tartalmazza az ÁFA-t és a csomagolás költségét is.

Futárszolgálat általi szállítás esetén a csomagokat a GLS Futárszolgálat a feladást követő második vagy harmadik munkanapon szállítja ki a megadott szállítási címre.

A szállítási díj minden esetben tartalmazza az ÁFA-t és a csomagolás költségét is.

Házhozszállítás esetén a csomagokat a GLS Futárszolgálat a feladást követő második vagy harmadik munkanapon szállítja ki a megadott szállítási címre.

A vásárlásról a számlát a csomag minden esetben tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Magyar Posta:

Díjszabás:
– Házhozszállítás: 1990 Ft
– Csomagpontra való szállítás: 990 Ft – IDEIGLENESEN NEM ELÉRHETŐ
A szállítási díj minden esetben tartalmazza az ÁFA-t.

Futárszolgálat általi szállítás esetén a csomagokat a Magyar Posta várhatóan a feladást követő második vagy harmadik munkanapon szállítja ki a megadott szállítási címre.

Foxpost Automata szolgáltatás (IDEIGLENES NEM ELÉRHETŐ):

A Foxpost Automatába kért csomagok szállítási költsége minden esetben (bruttó) 1200 Ft.

Az utánvét összegét az automatáknál csak bankkártyával lehetséges fizetni.

Miután a csomag bekerült a célautomatába, 72 óra áll a címzett rendelkezésére, hogy átvegye azt. A csomag automatában tartási pontos időpontja (dátum, óra-perc) a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található.

Foxpost automaták elhelyezkedéséről a megrendeléskor legördülő menüben, vagy ezen a linken​ tájékozódhat.

A vásárlásról a számlát a csomag minden esetben tartalmazza.

Személyes átvétel (csak Pécsett):

Lehetőség van a megrendelt termék személyes átvételére is előzetes egyeztetés alapján Pécsett a Monokrom Design Store-ban (7621 Pécs, Király utca 33).

Amennyiben ezt az átvételi opciót választja, úgy a termék elkészüléséről küldött tájékoztató e-mailből megtudhatja, hogy a terméket mikor veheti át. A szolgáltatás ingyenes!